• 0216 488 01 91
  • destek@sonsuzbilgi.com.tr

Danışmanlık Web Sitesi

Onlarca Danışmanlık Web Sitesinden Biri Mutlaka Size Göre!

*256 Bit SSL Sertifikası * Full Mobil Uyumlu * Full SEO Uyumlu
İsterseniz Mobil Uygulama Seçeneğiyle



Adı : Eurasian Otter

Eurasian Otter, sucul memeliler arasında en popüler memelilerden biridir. Bilimsel olarak Lutra lutra olarak bilinir ve su samuru olarak da adlandırılır. Genellikle Avrupa, Asya ve Kuzey Afrika'da yaşarlar.
Bu otter türü, uzun, yuvarlak bir gövdeye ve kısık bacaklara sahiptir. Kuyrukları sudaki hareket kabiliyetlerini artıran geniş ve yuvarlatılmış bir yapıdadır. Buna ek olarak, büyük, yuvarlak başlı, gözleri ve kulakları küçük, kıvrık pençeleri de vardır.
Eurasian Otter, genellikle tatlı su kaynaklarında yaşarlar ve nehirler, göller ve açık denizlerdeki bölgelerde de görülebilirler. Balık, kabuklu deniz ürünleri ve su yumuşakçaları gibi su sakinleriyle beslenirler. Aynı zamanda küçük memeliler, kuşlar ve çiftlik hayvanları da yiyebilirler.
Bu otter türünün yaşam süresi yaklaşık 10-15 yıldır. Yetişkinler ortalama 4-4.5 kilogram ağırlığındadır. Dişi Eurasian Otter'lar daha küçüktür ve erkeklerden yaklaşık %20 daha hafiftir.
Eurasian Otter, türünün sürdürebilirliği açısından önemlidir. Ancak, habitat kaybı ve avlanma, bu canlı neslinin tehlike altına girmesine neden olmuştur. Bu nedenle, avlanma yasakları, yaşam alanı koruma, ve popülasyonların takibi gibi önlemlerin alınması gerekmektedir.
Sonuç olarak, Eurasian Otter, eşsiz görünüşü ve etkileyici yaşam tarzıyla ilginç bir su memelisidir. Ancak, sahip olduğu tehlikeler, onların korunması için daha fazla çaba sarf edilmesi gerektiğini göstermektedir. Bu türün geleceği koruma ve bilimsel çalışmalar sayesinde daha iyi bir hale getirilebilir.


Dijital Kartvizit Web Sites

Gelişmiş Bir Çok Özelliği İle Dijital Kartvizit Web Sitenizi Bu Gün Kuralım!

*256 Bit SSL Sertifikası * Full Mobil Uyumlu * Full SEO Uyumlu
İsterseniz Mobil Uygulama Seçeneğiyle


Eurasian Otter su samuru memeli hayvanlar yaşam alanları beslenme avlanma habitat kaybı sürdürülebilirlik koruma