• 0216 488 01 91
  • destek@sonsuzbilgi.com.tr

Restoran Web Siteniz Olsun!

Üstelik QR Kod Menü Sistemi de Hediyemiz.

Sınırsız Menü, Sınırsız Yemek, SSL Sertifikası, Full Mobil Uyumlu, Full SEO Uyumlu
ve Daha bir çok özellik. Bugün kullanmaya başlayın.



Canarium ovatum

Adı : Canarium ovatum

Canarium ovatum, diğer adıyla Pili fındığı, tropikal ülkelerde yetişen bir ağaç türüdür. Filipinler, Malezya, Endonezya ve Papua Yeni Gine gibi ülkelerde bulunur.
Pili fındığı, sert kabuğu ve zengin yağ içeriği nedeniyle faydalarıyla bilinir. Güçlü bir antioksidan olan vitamin E, magnezyum ve fosfor gibi mineraller bakımından zengindir. Ayrıca, sağlıklı yağ asitleri içerir ve kan şekeri seviyesinin dengelenmesine yardımcı olur.
Bu fındık, geleneksel Filipin mutfağından birçok yemek tarifinde kullanılır. Pili fındıkları, hamur işlerinde, çikolata ve kek yapımında kullanılır. Ayrıca, tatlı olmayan yemeklere de eklenebilir.
Canarium ovatum, mineraller ve sağlıklı yağlar açısından zengin olmasının yanı sıra, yerli halklar için de önemlidir. Filipinlerde, fındıkların kabukları yakıt olarak kullanılır ve ağacın yaprakları hayvan yemi olarak kullanılır. Aynı zamanda Filipinlerin yerli halkları tarafından kullanılan geleneksel bir tıbbi bitkidir.
Giderek daha popüler hale gelen Canarium ovatum, diğer fındık çeşitleriyle karşılaştırıldığında en lezzetli fındıklar arasında yer alır. Sağlıklı beslenmeyi düşünenler için, Pili fındıkları tatlı ihtiyacını karşılamak ve dengeli beslenmeyi sağlamak için tercih edilebilir bir atıştırmalıktır.

Canarium ovatum


Adı : Canarium ovatum

Canarium ovatum, diğer adıyla Pili fındığı, tropikal ülkelerde yetişen bir ağaç türüdür. Filipinler, Malezya, Endonezya ve Papua Yeni Gine gibi ülkelerde bulunur.
Pili fındığı, sert kabuğu ve zengin yağ içeriği nedeniyle faydalarıyla bilinir. Güçlü bir antioksidan olan vitamin E, magnezyum ve fosfor gibi mineraller bakımından zengindir. Ayrıca, sağlıklı yağ asitleri içerir ve kan şekeri seviyesinin dengelenmesine yardımcı olur.
Bu fındık, geleneksel Filipin mutfağından birçok yemek tarifinde kullanılır. Pili fındıkları, hamur işlerinde, çikolata ve kek yapımında kullanılır. Ayrıca, tatlı olmayan yemeklere de eklenebilir.
Canarium ovatum, mineraller ve sağlıklı yağlar açısından zengin olmasının yanı sıra, yerli halklar için de önemlidir. Filipinlerde, fındıkların kabukları yakıt olarak kullanılır ve ağacın yaprakları hayvan yemi olarak kullanılır. Aynı zamanda Filipinlerin yerli halkları tarafından kullanılan geleneksel bir tıbbi bitkidir.
Giderek daha popüler hale gelen Canarium ovatum, diğer fındık çeşitleriyle karşılaştırıldığında en lezzetli fındıklar arasında yer alır. Sağlıklı beslenmeyi düşünenler için, Pili fındıkları tatlı ihtiyacını karşılamak ve dengeli beslenmeyi sağlamak için tercih edilebilir bir atıştırmalıktır.


Firma Web Siteniz Var mı?

Mükemmel Bir Firma Web Siteniz Olsun, Bugün Kullanmaya Başlayın

*256 Bit SSL Sertifikası * Full Mobil Uyumlu * Full SEO Uyumlu
İsterseniz Mobil Uygulama Seçeneğiyle


Pili fındığı antioksidan vitamin E magnezyum fosfor sağlıklı yağ asitleri geleneksel Filipin mutfağı hamur işleri çikolata kek yakıt hayvan yemi tıbbi bitki lezzetli sağlıklı beslenme atıştırmalık